A few words

About Pammy

"De kunst van het helpen herinneren: dit is iets wat ik met liefde doe!"

herinneringsfilm

Hi, ik ben Pammy en woon in Heemskerk in een heel leuk buurtje. Eentje waar de kinderen heerlijk veilig buiten kunnen spelen, waar zomers de poort open staat en het een komen en gaan is van buurtkinderen. Vertrouwd en veilig, gezellig en lekker burgerlijk. Iets wat ik vroeger niet echt had, maar wel heel graag had gewild. Samen met mijn man Kevin, mijn dochter Evfy en zoon Ayden wonen we hier heel fijn. 

Mijn vader is overleden toen ik 12 jaar was. In de jaren 80 had je geen hippe telefoons met een camera en foto’s maakten we tijdens de speciale momenten. Maar filmen? Dat deed je niet zomaar. Dus veel foto’s en bewegend beeld van mijn vader heb ik niet. Wat had ik graag meer videomateriaal willen hebben van mijn vader. Dit is een van de redenen waardoor ‘t Herinneringen Atelier is ontstaan. 

Waarom 't Herinneringen Atelier?

We filmen en fotograferen tegenwoordig zoveel mooie momenten, maar hebben niet de tijd of energie om van deze korte fragmentjes ook een waardevolle video te maken. 

Ik wil jou helpen, om kostbare herinneringen om te zetten in een mooi verhaal. Een herinneringsfilm die je echt terugneemt naar dát moment. 

Veel liefs, Pammy =xxx=

A moment lasts for seconds
The memories lasts forever.