Procedure

Heb je een pakket kunnen kiezen dat bij je past?

DAN GA IK MET ALLE LIEFDE VOOR JE AAN DE SLAG OM ER EEN MOOI & WAARDEVOLLE FILM VAN TE MAKEN.

Veel liefs, Pammy =xxx=

Hoe werkt het?

CHRONOLOGISCHE VOLGORDE 

Graag de film- en fotobestanden in aparte mappen plaatsen en deze nummeren van bijv. 1 t/m 20 etc of de mappen van naam voorzien. 

BESTANDEN OMZETTEN

Graag de filmpjes in MP4. versturen, als je MOV.bestanden hebt, let me know. Dan zet ik ze voor jou om. 

HORIZONTAAL OF VERTICAAL?

Het is mogelijk om de video horizontaal als verticaal te laten maken. Het ligt er net aan welke beelden je hebt gemaakt en hoe je deze hebt vastgelegd. En natuurlijk waar jouw voorkeur naar uit gaat. Horizontaal video kijkt wel natuurlijker op tv op laptop. Maar in deze tijd kijken we ook zoveel verticale filmpjes, dat het om het even is.

PAKKETKEUZE 

Laat je in het WeTransfer bericht weten voor welk pakket je kiest en wat jouw muziekkeuze is? Het is ook altijd mogelijk om een mail met informatie te sturen naar pammy@herinneringenatelier.nl

 WETRANSFER PRO

Hier kun je al jouw foto’s en video’s uploaden tot aan 200 GB.

AANLEVEREN

Al het materiaal dient in 1x aangeleverd te worden (mits anders afgesproken), als er achteraf nog iets extra’s toegevoegd wordt zit er een meerprijs aan. Dit geldt ook voor een extra correctieronde.  

MUZIEK VOORKEUR

Omdat de film in prive sfeer zal worden bekeken, kan er een divers genre aan muziek gebruikt worden. Muziek geeft nèt die extra dimensie, dat extra gevoel aan jouw film. Heb je zelf geen voorkeur? Ik denk met alle liefde mee. 

MP4 BESTAND

Je ontvangt een eerste versie van de film. Bekijk deze rustig en laat mij weten wat er eventueel aangepast dient te worden. 

*1 correctie ronde

PRIVACY

Jouw filmbestanden zijn privé en de film is ook voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden worden verwijderd.

LET ME TELL YOUR STORY

Wanneer de edit klaar is, wordt de film verstuurd in een Mp4 bestand. Die je daarna op een groter scherm zoals de computer of televisie of op je telefoon kunt bekijken. 

Because in the end
all you really have is memories.