Digitale rouwkaart

Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een kaart.

Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. 

In de huidige tijd zien we steeds vaker dat er behoefte is aan een meer persoonlijk afscheid. Een afscheid dat recht doet aan het leven dat geweest is. Alles wat we nog hebben zijn de herinneringen van onze dierbaren. Vaak zit onze telefoon er vol mee. Mooie momenten in de vorm van foto’s en korte stukjes film.  De digitale rouwkaart kan een onderdeel zijn van het persoonlijk afscheid nemen. In 5 stappen te bestellen en binnen 24 uur klaar om te verzenden.

 

of

Wat is een digitale rouwkaart?

Een digitale rouwkaart is eigenlijk een digitaal rouwbericht in videovorm van ongeveer 1 a 1,5 minuut. Het bevat naast foto’s en/of korte stukjes film en muziek die bij de overledene passen, informatie omtrent het overlijdensbericht. Op een eenvoudige manier kunnen mensen snel op de hoogte worden gebracht per mail, via Whatsapp en social media. In 5 simpele stappen is de digitale rouwkaart besteld. 

Klik op de video's voor voorbeelden van een gepersonaliseerde digitale rouwkaart.

Persoonlijk en op maat gemaakte video

Bewegend beeld zegt nog zoveel meer dan enkel een rouwkaart. De muziek, geluiden, bewegingen: al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat de digitale rouwkaart een mooie, korte digitale herinnering en dierbaar aandenken wordt van degene waar afscheid van genomen wordt.

 

Ook kan de video juist een verlenging zijn van de papieren rouwkaart en de stijl van de rouwkaart kan met maatwerk worden doorgetrokken in de video.

De digitale rouwkaart in videovorm is eenvoudig in 5 stappen te bestellen via het bestelformulier, nadat er een gratis account is aangemaakt. Binnen 24 uur is de conceptversie van de digitale rouwkaart via e-mail te bekijken en te downloaden.

 

Het is mogelijk om de digitale rouwkaart in verschillende versies voor verschillende doeleinden te gebruiken: 

– een versie voor genodigden 

– een versie ter kennisgeving (bijvoorbeeld voor gebruik op social media)

– een versie ter herinnering voor eigen beheer 

 

Dit kan aangegeven worden in het bestelformulier. 

 

Naast een digitale rouwkaart kan de video ook als digitaal bedankje  worden ingezet voor na het afscheid.

In 5 stappen te bestellen

en ontvang de video binnen 24 uur (inclusief 21% btw)
  • Vul je gegevens in het bestelformulier
  • Upload de rouwtekst (of tastbare rouwkaart in pdf)
  • Kies een thema of vul eigen thema in (voor de sfeer van de video)
  • Geef muziekkeuze door
  • Upload foto's en korte filmpjes (ongeveer 5 foto's en 1 filmpje voor een 1 - 1,5 minuut video)
  • Geef eventueel bijzondere wensen door

Stap 1. Klik op de knop ‘BESTEL HIER’. Nu kom je in ht bestelformulier terecht waar je jouw aanvraag kunt indienen.

Stap 2. Stuur via het bestelformulier de foto’s/filmpjes, een mooie quote of geef een veelgebruikte spreuk van hem of haar door, de muziekkeuze, uitvaart-informatie en eventueel extra wensen door.

Stap 3. Onderin het bestelformulier kun je aangeven welke videoversies je wilt ontvangen.

Stap 4. Nadat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden kun je jouw bestelling indienen.

Stap 5. Je ontvangt een e-mail met het bericht dat de opdracht bij ons is ontvangen (kan in ongewenste mail terechtkomen) en wij gaan er z.s.m. mee aan de slag. 

Stap 6. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail dat conceptversie van de video klaar staat en deze kun je bekijken en goedkeuren of aanpassingen doorvoeren (kan in ongewenste mail terechtkomen). 

Stap 7. Na de nodige aanpassingen (indien nodig) is de video binnen 24 uur klaar om te verzenden via WhatsApp, mail of de socials.

Stap 8. De betaling kan binnen 30 werkdagen worden overgemaakt en mocht je in de toekomst ons weer nodig hebben, staan wij  met alle liefde voor je klaar.

Papierloos, inkt- en brandstofvrij te versturen via de digitale weg.

Vaak hebben we wel de telefoonnummers en/of e-mailadressen van mensen, maar niet de postadressen. De digitale weg is dan een snelle uitkomst en een conceptversie van de digitale rouwkaart is binnen 24 uur in uw account terug te vinden.

De digitale rouwkaart wordt heel persoonlijk en ‘eigen’ door de zelfgekozen muziek, eigen tekst en de waardevolle beelden van uw dierbare.

Bespaar op papier- en portokosten. 

De digitale rouwkaart is in meerdere versies verkrijgbaar voor verschillende gelegenheden en kan een verlenging zijn op de papieren rouwkaart.

Doordat de video op de telefoon staat heeft u altijd een dierbare herinnering dichtbij. 

Herinneringen
zijn voor altijd

Door deze nieuwste vorm van rouwbericht in videovorm, biedt deze mogelijkheid meer keuze en vrijheid voor nabestaanden om hun eigen persoonlijke en betekenisvolle manier van rouwverwerking te vinden. Herinneringen zijn voor altijd  . 

Hulp nodig bij de bestelling?

Neem dan gerust contact op via onderstaande button en wij helpen met alle liefde.