IN MEMORIAM

Digitale rouwkaart

Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een bericht.

Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. 

Een digitale rouwkaart is een prachtige manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden van uw dierbare. Bovendien is het naast het informeren, een blijvende herinnering en een mooi aandenken. Een digitale rouwkaart is een korte video van ongeveer 1 minuut. Het bevat naast foto’s en muziek die bij de overledene passen, ook informatie over de uitvaartdienst en eventuele andere relevantie informatie.

Snel, eenvoudig te delen en duurzaam

Op een eenvoudige manier kunnen mensen snel op de hoogte worden gebracht via WhatsApp of per mail. Wie voor een duurzame uitvaart kiest, kiest voor een digitale rouwkaart. Er komt geen papier, inkt of brandstof bij aan te pas om de rouwkaart te versturen. 

Verschillende mogelijkheden

Het is ook een optie om een digitale rouwkaart te laten maken aan de hand van een fysieke rouwkaart. De digitale rouwkaart is dan het verlengde van de fysieke rouwkaart, waardoor de rouwkaart zowel per post als digitaal kan worden verzonden. Ook deze optie is duurzaam, want des te minder rouwkaarten er afgedrukt worden, des te minder papier, inkt of brandstof gebruikt wordt.

Na de uitvaart is het mogelijk om de mensen die met u meegeleefd hebben en waar u veel steun aan hebt gehad een dankbetuiging te sturen. Het is gebruikelijk dat dit enkele weken na de uitvaart gebeurt.

Wat is een digitale dankbetuiging?

Eigenlijk is een dankbetuiging een verlengde van een digitale rouwkaart.

Het is een korte video van ongeveer 40 seconden tot aan 1 minuut. Hierin wordt verwerkt:

-De foto’s van bijvoorbeeld de uitvaart, de ontvangen bloemen, de rouwkaarten of andere foto’s naar wens

-Bijpassend achtergrondmuziek

-De inhoud van de dankbetuiging (bedankje, gedicht, datum etc.)

Snel, eenvoudig te delen en duurzaam

Op een eenvoudige manier kunnen mensen snel op de hoogte worden gebracht via WhatsApp of per mail. Wie voor een duurzame uitvaart kiest, past deze digitale dankbetuiging hier perfect bij. Er komt geen papier, inkt of brandstof bij aan te pas om de dankbetuiging te versturen.  

Elke dankbetuiging kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke wensen. Zo maakt u van een dankbetuiging een dierbare herinnering.

Het is ook mogelijk om een waardevolle herinneringsfilm te laten maken om tijdens een afscheidsdienst af te spelen, of om na de uitvaart als dierbare herinnering te hebben en zo af en toe erbij te pakken om te bekijken.

Door eigen foto- en videomateriaal van iemand om te zetten in een herinneringsfilm, worden de herinneringen aan diegene weer tastbaar.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

DIGITALE ROUWKAART

Video afspelen
Video afspelen

When someone you love becomes a memory, the memory becomes a treasure. 

• herinneringen zijn
voor altijd

Aan de hand van bestaand foto’s en videomateriaal en onderstaand pakketkeuze maak ik een waardevolle herinnering van uw dierbare. 

Digitale rouwkaart

1 MINUUT VIDEO
loopt via de uitvaartondernemer
  • Aanleveren pdf van tastbare rouwkaart
  • Aanleveren van 3 tot 5 foto's
  • Voorkeur muziekkeuze
  • Oplevering digitale rouwkaart als MP4-bestand binnen 24 uur

Digitale dankbetuiging

1 MINUUT VIDEO
loopt via de uitvaartondernemer
  • Aanleveren inhoud dankbetuiging
  • Aanleveren van 3 tot 5 foto's
  • Voorkeur muziekkeuze
  • Oplevering digitale dankbetuiging binnen 5 werkdagen als MP4-bestand

Iets anders in gedachten?