‘t Herinneringen atelier

Portfolio

Een film zegt nog zoveel meer dan een foto. De muziek, geluiden, bewegingen: al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat je helemaal terug kan gaan naar het moment. 

Voor meer informatie over de pakketkeuzes & tarieven kun je hier terecht:

>> Digitaal geboortekaartje

>> Baby’s First Year

>> Memories of Life

>> In Memoriam

Een digitaal geboortekaartje is een prachtige manier om jouw kindje op de meest liefdevolle wijze voor te stellen aan je familie en vrienden. Bovendien is het, naast de aankondiging van jouw kindje, een blijvende herinnering.

Een digitaal geboortekaartje is een prachtige manier om jouw Newborn voor te stellen aan familie en vrienden. Bovendien is het, naast de aankondiging van jouw kindje, een blijvende herinnering met mooie beelden van het gezin.

In deze babyfilm worden Kyan’s eerste zes maanden mooi in beeld gebracht. Een flesje, een badje, een slaapje, een voeding, een knuffel; alle pure momenten zijn vastgelegd. Er is geen fase in het leven waarin zoveel zo snel verandert als in de eerste maanden na de geboorte. Hoe mooi is het dan om nog even terug te gaan naar die eerste dierbare momenten? Deze momenten zijn bij elkaar gebundeld en omgetoverd tot een waardevolle babyfilm van Kyan.

Matteo’s first months is een babyfilm over de eerste mijlpaaltjes en de Quality Time momenten met Matteo. Een lief klein baby broertje is geboren en de eerste maanden met elkaar als gezin van vier zijn zo dierbaar. De lieve momentjes met grote zus, hoe hij bij je ligt te slapen in je armen of zijn eerste keer in badje. Deze momenten zijn bij elkaar gebundeld en omgetoverd tot een waardevolle babyfilm van zijn eerste maanden.

Een Family Video Portrait is een tastbare herinnering van jouw gezin, vastgelegd in een liefdevolle korte video. Een film zegt zoveel meer dan een foto. De muziek, geluiden en bewegingen: al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat je helemaal terug kan gaan naar het moment.

Dit is een reisfilm van mij en mijn gezin. In september 2018 gingen we met zijn vieren op avontuur! Met de camper West Amerika ontdekken: van Las Vegas naar Los Angeles. Wat een prachtige route, en wat mooi dat we dit met onze kindjes mochten meemaken.  Een onvergetelijke herinnering met een gouden randje!

Dit is een heerlijke reisfilm van drie meiden die een weekendje weg zijn. Soms zijn dit soort weekendgetaways zó fijn om te doen: even weg van de dagelijkse activiteiten, genieten van de Quality Time, in een andere omgeving zijn. Vooral nu we veel in onze eigen bubbel hebben gezeten door Madame C. 


Leg de zomerse herinneringen vast in een filmcompilatie. Een heel mooi manier om terug te blikken op de dierbare momenten van afgelopen zomer (zonder dat je weer door alle filmpjes en foto’s op jouw telefoon hoeft door te scrollen). Aan de hand van jouw foto’s en video’s maak ik een film geheel op maat. Dit is een heerlijke filmcompilatie van prachtige mensen en hun “Summer of 2021”. Toen ik aan de edit zat, kreeg ik ook weer helemaal zin om op vakantie te gaan! 

Een blijvende herinnering met muzikaal duo Monique & Ed van MOED intens klein. Zij bieden pure en akoestische livemuziek voor iedere gelegenheid, maar ook voor een uitvaart of een herinneringsbijeenkomst. Zij kunnen de favoriete muziek van een dierbare overledene tijdens een uitvaart laten klinken. Ik mocht een promofilm voor hen maken tijdens een uitvaartsetting bij Grand Café Laurentz in samenwerking met Wanmaker Uitvaart. 

Voor Gastouderbureau Pollewop mocht ik een mooie video maken over een van haar gastouders. Dit is de eerste video van de reeks: “Op bezoek bij de gastouder”. Ik werd met open armen ontvangen door die heerlijke lieve snoetjes, ik vond het heel gezellig dat ik bij gastouder Sanny en haar gastkindjes op bezoek mocht komen! 

Een kijkje achter het team van Gastouderbureau Pollewop, zij werken al heel wat jaren samen en staan klaar voor hun gastouders, ouders en kinderen. Werk jij als gastouder (of wil je graag gastouder worden) in regio Noord-Holland en heb je interesse? Zie www.gastouderbureaupollewop.nl voor alle informatie. Ze komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Ik had de eer om een branding filmpje te maken van de gezichten achter GOB Pollewop.

Dit is een herinneringsfilm over een fantastische man en lieve vader. Na een oneerlijke strijd en een moedig besluit heeft hij afscheid genomen van zijn dierbaren. Zijn kleinkinderen hebben hem nooit mogen leren kennen. Deze film zorgt voor een mooie en blijvende herinnering aan hun overleden opa. Zo wordt hij nooit vergeten.

Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een mededeling. Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. Een digitale rouwkaart is een prachtige manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden van jouw dierbare. Bovendien is het naast het informeren, een blijvende herinnering en een mooi aandenken van jouw dierbare.

Een digitale dankbetuiging is een verlengde van een digitale rouwkaart. Elke dankbetuiging kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke wensen. Zo maak je van een dankbetuiging een dierbare herinnering.

Dit is een herinneringsfilm over een fantastische vrouw en lieve moeder die veel te vroeg haar dierbaren heeft verlaten. Zo in één klap verdwenen, waardoor afscheid nemen niet mogelijk was. Door deze film worden de herinneringen aan Margreet tastbaar en zo voelt zij voor heel even dichterbij. Dit is een herinnering voor nu én voor later…

interesse?

Wil je jouw foto's en filmpjes door mij laten omzetten in een mooi verhaal? neem dan gerust contact met mij op! Vind ik leuk ❤