Lifestyle Video

We staan er niet altijd bij stil, maar voor je het weet zijn de kinderen groot. En dan is het zo waardevol om de beelden en geluidjes van jouw kinderen en de momentjes als gezin terug te zien. De bewegingen en emoties in de momenten, die vergeet je snel.

De kleine koestermomentjes, de speelmomentjes, het gegiechel en kletspraatjes tussendoor, de onderonsjes tussen ouder en kind. De verwondering over de kleinste dingen. Een Lifestyle Video is echt een herinnering voor later, die je meteen weer meeneemt in het moment en de herkenning weer terugziet.

announcement 
Lifestyle video Anna & Do
Lifestyle video
nikkie & jackie
family Lifestyle video 

eliza & matteo
zwangerschapsLifestyle video phileine

Niks is zo mooi als de herinneringen vastleggen, een moment op pauze kunnen zetten. 

Lieve woorden

Familie Bakker
Familie BakkerNewborn video
Lees verder
Super mooi filmpje geworden, Pam. Helemaal ons, stijlvol, leuk met Vince erin. Er professioneel gefilmd ook met dat vaste beeld van het beschuit en dat plankje met kinderspulletjes en overloop naar de rest. Ik moet zeggen dat ik er wel emotioneel van werd.
Patty ter Braak
Patty ter BraakLifestyle Video Nikkie & Jackie
Lees verder
Een aantal weken geleden ben ik met Pammy de duinen in geweest om mooie beelden te maken van mij en mijn dochters. Ik wilde ons samen hebben, op beeld. Voor nu en voor later. Tijd is kostbaar. Leg de mooie momenten vast. Ik ben zeer blij dat we in deze digitale wereld leven, want hoe mooi is het om zulke herinneringen altijd en overal te kunnen zien. Ik kan je Pammy alleen maar aanraden om haar geduld en haar kwaliteiten en het mooie werk wat ze aflevert. Dankjewel voor deze prachtige beelden.
Familie Scheffer
Familie SchefferLifestyle Video Anna & Do
Lees verder
Wij hebben een prachtig lifestyle filmpje op het strand van onze dochters laten maken met als boodschap de aankondiging van ons derde kindje. Het is zo speciaal om dit op deze manier met familie en vrienden te delen. Het is voor ons een waardevol filmpje en een herinnering voor altijd. Wij willen Pammy van ‘t Herinneringen Atelier bedanken voor de snelle en goede service én natuurlijk het prachtige filmpje.
Familie Lezaire-Muscas
Familie Lezaire-MuscasLifestyle Video Eliza & Matteo
Lees verder
Na de geboorte van ons tweede kindje kwam Pammy bij ons thuis voor een Lifestyle video. Het werd een fijne en ongedwongen middag waarin we ons volledig op ons gemak voelden. Met haar oog voor detail weet Pammy juist de kleine momenten vast te leggen, die later zo dierbaar blijken te zijn. Dankzij haar Lifestyle video kunnen wij de momenten uit deze bijzondere beginperiode voor altijd opnieuw beleven.
Merel Nierstraz
Merel NierstrazZwangerschapslifestyle Video
Lees verder
Pammy heeft voor ons een filmpje van het eerste jaar van onze dochter gemaakt, en een lifestyle video van m'n zwangere buik en inmiddels 2-jarige dochtertje. En beiden zijn prachtig geworden. Pammy is zo iemand waarmee je kan lezen en schrijven. Ze begrijpt wat je wil, ze werkt snel en netjes en checkt altijd even of je tevreden bent. Wij vonden het bijv. belangrijk om 2 verschillende versies te hebben, voor social media waarbij onze dochter onherkenbaar bleef. En een versie voor onszelf met herkenbaar gezichtje natuurlijk. Pammy begreep dit direct en heeft er iets moois van weten te maken! Kortom, wij zullen nog zeker een keer Pammy vragen voor een volgende video! Ditmaal het eerste jaar van ons 2e kindje.
Previous
Volgende

Lifestyle Video

bij jou thuis of op locatie
299 voor een 2 minuten video
  • voorafgaand een (online) kennismakingsgesprek
  • ± 1 a 1,5 uur filmen
  • Alle beelden worden geschoten in 4K met een iPhone 13 pro
  • Nauwkeurige editing
  • Kleurencorrectie - color grading (net als bij foto's worden bij video's ook o.a. de kleuren bewerkt, zodat de beelden extra tot hun recht komen en een passend geheel vormen
  • Inclusief 5 tot 10 stills van de video (foto's uit de video)
  • Inclusief audio-opname (bijvoorbeeld een ingesproken tekst of gedicht) en rechtenvrije muziek
  • Omgeving 1965 GG tot aan 20km inclusief reiskosten, erbuiten excl. reiskostenvergoeding (0,20 cent per km)
Een film zegt nog zoveel meer dan een alleen een foto. De muziek, geluiden, bewegingen: al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat je helemaal terug kan gaan naar het moment.
Op de film & foto?

Interesse in een Lifestyle Video in combinatie met een waardevolle fotoshoot van een professionele kinderfotograaf? Vol met mooie foto's inclusief een film waarin bewegende beelden, de muziek, en het geluid je helemaal terugbrengt naar die mooie momentjes samen met jouw kindje(s)?

Het gezinsleven zit vol kostbare momenten. De kleine koestermomentjes van je kindjes en het gezin die je als moeder liever niet wil vergeten, maar toch voorbij zijn in een oogwenk. Want voor je het weet, zijn ze groot. In samenwerking met Gabriëlla van Puur Kinderfotografie leggen wij jouw gezin vast op foto en film. 

Lifestyle Shoot Chesin & Hayden

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Heb je vragen of iets anders in gedachten?