film laten maken

5 tips hoe je sneller selfie-filmpjes maakt samen met jouw dierbaren

In een tijd dat het zo makkelijk is om een beeld vast te leggen met je smartphone -๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต- wil ik je vragen om zo bewust mogelijk met de camera op je telefoon om te gaan โœจ. Misschien zie je nu (nog) niet de waarde van film vastleggen van jezelf met jouw kindje, maar film alsjeblieft korte stukjes waar ook jij op staat. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor jouw kind (en jouw geliefden).

Jouw kindje heeft dan later waardevolle videoโ€™s met de allerleukste beelden en stemgeluidjes van toen ze klein waren, met de belangrijkste persoon in hun leven en dat ben jij lieve moeder! En dit geldt natuurlijk eigenlijk voor iedereen he?! Maak de film-selfies met jouw geliefde, film dat momentje met jouw vader en moeder, zus, nichtje of opa en oma. Jouw dierbaren zullen jou later onwijs dankbaar zijn (en jij jezelf ook ;-)).

foto van gezin selfie

Dus let’s do this!

In dit e-book geef ik je 5 tips hoe je sneller selfie-filmpjes maakt samen met jouw dierbaren. Geloof mij, zet jezelf met jouw dierbaren op de film, maak alsjeblieft de fotoโ€™s en filmpjes ๐ฃ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ ๐ง๐ฎ, voor laterโ€ฆ je zult hier รฉcht geen spijt van krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *